Traineeships

Wil jij werken en leren tegelijk?

Ben jij toe aan een carrière switch? Heb je op dit moment geen baan en zou je graag weer aan het werk willen? Óf wil jij je juist verder ontwikkelen? Bij FERVENT kun je je door middel van een traineeship laten omscholen naar een beroep in de geo-branche.

 

Voor veel mensen is de geo-branche een onbekende wereld. Toch kom je er meer mee in aanraking dan je denkt. Bij alle veranderingen in de omgeving is het namelijk belangrijk dat de geografische gegevens in kaart worden gebracht. Dit komt bijvoorbeeld aan de orde wanneer er een nieuwe weg wordt aangelegd of bij de bouw van een huis. Er zijn veel verschillende voorbeelden te noemen. Bij het in kaart brengen zijn er niet alleen mensen nodig die de data inwinnen maar ook mensen die de geografische data verwerken en beheren.

Er is een grote behoefte aan deskundigen op dit gebied. Een vakgebied waarin er uiteenlopende functies zijn. Zo zijn er functies waarbij je meer buiten werkt en waarbij je meer binnen aan het werk bent. Bij een functie in GIS & Geo gegevensbeheer ben je meer binnen aan het werk en het inwinnen van geo-data gebeurt veelal buiten.

Met onze traineeships in de geo groei je snel toe naar een functie op het gebied van GIS & Geo gegevens beheer of op het gebied van inwinnen van geo-data. Je volgt hierbij op maat gemaakte trainingen. We kijken samen met jou welk bedrijf het beste bij je past en zodra je gaat werken doe je tegelijk praktijkervaring op. We werken samen met onder andere gemeentes, waterschappen, ingenieursbureaus en bouw- en wegenbouwbedrijven.

 

Een traineeship bij Fervent:

  • Werken en leren bij de beste bedrijven
  • Interne opleiding zonder kosten
  • Persoonlijke coaching & begeleiding
  • Salaris vanaf de eerste dag
  • Branche erkende certificaten
  • Mogelijkheid tot vast contract

 

Fervent biedt twee verschillende traineeships aan waarbij je eerst een basisopleiding volgt zodat je kennis maakt met geo-branche.

Lees meer over het Traineeship Medewerker GEO, DATA & DESIGN

Lees meer over het Traineeship Assistent Landmeter/geo-inwin operator

×

Selecteer hier de afdeling met wie u contact wilt hebben.

×