Traineeship Assistent Landmeter/geo-inwin operator

Als Trainee Assistent Landmeter/ geo-inwin operator ben je iemand die graag buiten werkt. Zo werk je op sommige momenten op grote bouwplaatsen, ben je data aan het inwinnen vanaf het water óf ben je aan het werk in uitgestrekte weilanden waar je de ochtendmist ziet optrekken. Doordat je vroeg begonnen bent heb je de eerste GPS metingen al gedaan waardoor je tussendoor ook nog kunt genieten van het uitzicht. Verder ben je een nauwkeurige werker en weet goed focus te houden. De opdrachtgever kan erop vertrouwen dat de geo-data die jij hebt ingemeten, altijd klopt.

Samenwerken ervaren landmeter

Je werkt samen met een ervaren landmeter die jou de kneepjes van het vak leert. Daarnaast volg je verschillende modules via een interne opleiding die je tijdens je traineeship naast je werk volgt. Tijdens het traineeship heb je een coach die je begeleid en waarbij je terecht kunt met vragen. Op deze manier kun je alle onderwerpen die tijdens de modules aan de orde komen gelijk in de praktijk toepassen.

Wil je vervolgens verder leren? Op termijn kun je doorstromen naar de deeltijd MBO-opleiding Landmeter aan het SOMA College te Harderwijk. Door de ervaring die je hebt opgedaan tijdens je traineeship komt je in aanmerking voor een verkort traject.

Een traineeship bij Fervent

  • Werken en leren bij de beste bedrijven
  • Interne opleiding zonder kosten
  • Persoonlijke coaching & begeleiding
  • Salaris vanaf de eerste werkdag
  • Branche erkende certificaten
  • Mogelijkheid tot vast contract

 

Tijdens dit traineeship volg je de modules van de praktijkopleiding Assistent landmeter/geo-inwin operator.

 

Wil jij weten of het Traineeship Assistent Landmeter/geo-inwin operator iets voor jou is?

Informeer naar de mogelijkheden

×

Selecteer hier de afdeling met wie u contact wilt hebben.

×