Harkemase Boys Arrangement

Fervent is trotse sponsor van de voetbalclub Harkemase Boys en heeft nu ook een Harkemase Boys arrangement in haar programma.

Fervent heeft net als Harkemase Boys de ambitie om op het hoogste niveau te acteren en daar ook te blijven. Hard werken en de drang om te winnen zit in ons bloed.

Als opdrachtgever profiteer je met het Harkemase Boys arrangement niet alleen van de winnaarsmentaliteit van Fervent, maar ook van maatwerk, samenwerken en gereduceerde tarieven.

Maatwerk

Om als team optimaal te kunnen presteren moeten de randvoorwaarden goed zijn. Dit geldt natuurlijk ook voor alle cursussen en die Fervent aanbiedt. Alle voorwaarden moeten goed zijn om de cursus goed te kunnen volgen. Zo is het bijvoorbeeld enorm van belang welke trainer er voor de groep staat, want de trainer moet goed bij de club en de spelers passen. Dit is bij onze cursussen niet anders.

Elke cursus die Fervent aanbiedt is daarom maatwerk. Er wordt door ons goed gekeken wie de betreffende klant is en daar wordt de tactiek op aangepast.

Samenwerken is een belangrijk onderdeel in het voetbal, zo ook een belangrijk onderdeel in de cursussen van Fervent. Samenwerken in plaats van samen werken. Dit leidt tot goede resultaten.

Mogen wij je uitnodigen binnenkort eens naar een wedstrijd te kijken?

Tot ziens op sportcomplex De Bosk.

 

×

Selecteer hier de afdeling met wie u contact wilt hebben.

×