Geo2Meet

Geo2Meet is hèt loopbaancarrièrebedrijf die zich samen met FERVENT richt op het her-, bij- en omscholen van mensen in de sterk groeiende geo-sector.

De vraag naar goed opgeleide medewerkers in de geo-sector is onder andere door wettelijke verplichtingen, de technische mogelijkheden van GIS (Geografische Informatie Systemen) en de aandacht voor data science, ontzettend toegenomen. Landelijk staan er honderden vacatures open.

Geo-informatie is een belangrijke bron van informatie. Soms wordt er namelijk letterlijk gebouwd op basis van de beschikbare geo-informatie. Voor vergunningen, het verkennen van trace’s en het nemen van beslissingen is deze ruimtelijke informatie erg belangrijk.

Traineeship

Met de MBO traineeships van Geo2Meet word je opgeleid om als deskundig medewerker binnen de geo-sector aan de slag te gaan.

Het traineeship is niet alleen geschikt voor jongeren, maar ook voor zij- of nieuwe instromers en voor mensen van werk naar werk (her-, bij- of omscholing). De geo-sector past goed bij gamers die bijvoorbeeld Minecraft of Cities: Skylines spelen, maar ook voor kaart en atlas liefhebbers. Ruimtelijk inzicht en visualisaties horen daarbij.

Als je kiest voor een traineeship van Geo2Meet dan betekent dit dat je in vaste dienst komt bij FERVENT (Geo2Meet is onderdeel van FERVENT) en vanuit hier wordt gedetacheerd bij een erkend leerbedrijf in de geo-sector. Na een jaar kan het leerbedrijf ervoor kiezen om jou in dienst te nemen, en anders blijf je gedetacheerd vanuit FERVENT.

> Meer over Traineeship Medewerker Geo, Data & Design

Voorlichtingsmiddag

Ben je benieuwd of werken in de Geo-branche bij jou past, kom dan langs tijdens de voorlichtingsmiddag in Heerenveen.

– Dag: 9 januari 2023
– Tijd: 13.30 uur
– Locatie: Gemeentehuis Heerenveen
– Voor wie: iedereen die geïnteresseerd is in het volgen van het traineeship

Tijdens deze voorlichtingsmiddag word je aan de hand van korte presentaties meegenomen in de wereld van de Geo en hoe het Traineeship eruit ziet. Je kunt je eenvoudig hieronder aanmelden.

Aanmelden voorlichtingsmiddag Traineeship

×

Selecteer hier de afdeling met wie u contact wilt hebben.

×