Meest gestelde vragen

Vragen over arbeidsovereenkomst

 1. Welke cao is van toepassing op mijn dienstverband?
  • Fervent Werk is lid van de branche-organisatie NBBU. De hierbij aangesloten uitzendorganisaties hanteren de CAO NBBU voor uitzendkrachten. In de CAO (Collectieve Arbeidsovereenkomst) zijn de tussen de vakbonden en werkgeversorganisatie gemaakte afspraken voor een bepaalde periode vastgelegd. Alle aangesloten bedrijven dienen zich minimaal aan de afspraken uit deze CAO te houden.nbbu_cao_uitzendkrachten_2015Direct naar NBBU
 2. Wanneer ontvang ik een arbeidsovereenkomst?
  • Voor aanvang van je daadwerkelijke werkzaamheden ontvang je een arbeidsovereenkomst (of zoals wij het noemen ‘de uitzendovereenkomst’) van ons. In deze overeenkomst staan de afspraken tussen jou en Fervent Werk vermeld.

Vragen over loon en secundaire arbeidsvoorwaarden

 1. Wanneer word mijn salaris uitbetaald?
  • Afhankelijk van je loontijdvak.
   • Weekloners
    Wij betalen je salaris per week. Na een gewerkte week hebben jij en je opdrachtgever tot en met de woensdag de tijd om jouw gewerkte uren goedgekeurd bij ons aan te leveren via. Deze worden op de donderdag en vrijdag hierna door ons verwerkt en je hebt je salaris vervolgens op de maandag daarna op je bankrekening staan.
   • Maandloners
    Wij betalen je salaris  per maand. Na een gewerkte maand hebben jij en je opdrachtgever tot en met de woensdag de tijd om jouw gewerkte uren goedgekeurd bij ons aan te leveren via. Deze worden op de donderdag en vrijdag hierna door ons verwerkt en je hebt je salaris vervolgens op de maandag daarna op je bankrekening staan.
   • 4 weekloners
    Wij betalen je salaris  per 4 weken. Na de gewerkte 4 weken hebben jij en je opdrachtgever tot en met de woensdag de tijd om jouw gewerkte uren goedgekeurd bij ons aan te leveren via. Deze worden op de donderdag en vrijdag hierna door ons verwerkt en je hebt je salaris vervolgens op de maandag daarna op je bankrekening staan.

Vragen over ziekteverzuim

 1. Ik ben ziek, hoe meld ik me ziek?
  • Wanneer je ziek bent, dien je je uiteraard als eerste z.s.m. voor aanvang van de werkzaamheden bij je opdrachtgever/inlener ziek te melden. Daarnaast dien je je persoonlijk telefonisch voor 09.30 uur bij ons ziek te melden via 0594 – 58 13 24. 

Vragen over gegevens wijzigen

 1. Hoe kan ik een wijziging van mijn IBAN nummer doorgeven?
  • Stuur een email met je voornaam, achternaam, geboortenaam en je nieuwe IBAN nummer naar info@fervent.nl.
 2. Hoe kan ik een adreswijziging doorgeven?
  • Stuur een email met je voornaam, achternaam, geboortenaam en je nieuwe adresgegevens naar info@fervent.nl.

 

×

Selecteer hier de afdeling met wie u contact wilt hebben.

×