Opleidingsaanbod

De ontwikkeling van jou als persoon of je werknemers is voor Fervent Opleiden een belangrijk speerpunt. Graag helpen wij je met nadenken over de mogelijkheden die er zijn in cursus of opleiding. Zowel voor bij- of omscholing van je personeel als de ontwikkeling van jou. Hiermee willen we je helpen om te zorgen dat je werknemers en jijzelf vakbekwaam zijn en voldoen aan de laatste beroepscriteria. Zo werkt Fervent in jouw voordeel!


ArcGIS Pro Basis

ArcGIS Pro is de volgende generatie GIS waarmee veel gebruikers te maken zullen gaan krijgen. De komende jaren zullen steeds meer ArcMap gebruikers en organisaties overstappen op deze nieuwe GIS-toepassing. Om u en uw organisatie daarop voor te bereiden, heeft Fervent een nieuwe learning module ArcGIS Pro Basis ontwikkeld die deze overgang soepel kan laten verlopen

.

Meer Informatie

 


ArcGIS Pro Editing

Binnen ArcGIS Pro zijn er veel mogelijkheden om GIS data te creëren, en aan te passen qua vorm en inhoud. Dit gebeurt op basis van template editing, waarbij u keuze heeft aan een verscheidenheid aan tekentools. Hierbij is het van belang om zorgvuldig en nauwkeurig te werken met behulp van Snapping en voor de situatie de juiste tool te gebruiken zoals bijvoorbeeld: Trace, Clip en Autocomplete Polygon.

Meer Informatie

 


Introductie op geo-informatie

Voordat u kunt beginnen aan het werken met GIS en geo-informatie moet er eerst duidelijk worden wat een GIS precies is en wat we verstaan onder geo-informatie. Deze inleidende cursus ‘Introductie op Geo-informatie’ geeft een eerste kennismaking aan de basisbeginselen.

Meer Informatie

 


QGIS Intro

Ga aan de slag met GIS. Leer in 2 dagen een kaart maken met (uw eigen) geografische data. In deze inleidende cursus leert u waar u (open) geodata kunt vinden en hoe u in QGIS met deze gegevens een kaart kunt samenstellen. Analyseer de gegevens, voeg uw eigen opmaak toe en maak de kaart klaar voor publicatie.

Meer Informatie

 


Wil jij ook kleur geven aan je werk?

Wij geloven dat het altijd gaat om het bij elkaar brengen van de juiste personen, de juiste kennis, de juiste vaardigheden en het passende toekomstperspectief. Wij hebben voor de geo-branche en de bouw- en infra-sector daarom alles in huis om de toekomst een rooskleurige invulling te geven. Benieuwd wat we precies voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

0594 58 13 24

×

Selecteer hier de afdeling met wie u contact wilt hebben.

×