Geef kleur aan jouw werk

Misschien heb je op dit moment een baan en kijk je om je heen voor een nieuwe uitdaging. Maar het kan ook zijn dat je al een tijdje thuis zit op zoek naar een baan. In beide gevallen helpen we je graag op weg. Dat doen we door je loopbaan onder de loep te nemen en samen met jou een carrièreplanning te maken.

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen als:

  • jobcoach
  • verbinder met het werkveld
  • opleider

Jouw persoonlijke jobcoach

Van werk naar ander werk of van uitkering naar werk; wij zijn graag jouw persoonlijke jobcoach. Samen gaan we op zoek naar een baan waar jij energie van krijgt. Daarvoor brengen we in kaart waar jouw talenten liggen en of je nog extra ondersteuning nodig hebt, bijvoorbeeld via een bijscholing of korte cursus.

Opleiden & ontwikkelen

Wil je werken volgens de juiste veiligheidseisen? Of wil je misschien wel dronepiloot worden?
Heb jij jarenlang in de bouw, infra of techniek gewerkt maar kan je kennis wel een update gebruiken? Of misschien wil je juist gaan werken in de bouw, infra of techniek en beschik je nog niet over de juiste papieren? Wij zijn jouw partner als het gaat om trainen, opleiden en ontwikkelen. We bieden je korte cursussen of langere opleidingen aan. Maar je kunt je ook aanmelden voor een training of workshop.

We verzorgen de trainingen en opleidingen op één van onze eigen locaties. Ook is het mogelijk om dit in company bij opdrachtgevers te doen. Ons opleidingsaanbod is modulair opgebouwd, dat betekent dat we in heel veel gevallen op maat de opleiding kunnen samenstellen die jou op het hemd is geschreven. Wil je weten wat we standaard zoal aanbieden? Kijk dan bij ons opleidingsaanbod.

Bekijk alle opleidingen

Schrijf je in bij Fervent

Je kunt je als werkzoekende eenvoudig bij ons inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen. Wij gaan dan direct voor je op zoek naar een baan die bij jou past! Ook wanneer je nog de juiste papieren voor die baan hebt.

Schrijf je nu in

×

Selecteer hier de afdeling met wie u contact wilt hebben.

×