Subsidies en overheidsprogramma’s

Als werkgever kom je in aanmerking voor financiële ondersteuning middels subsidies uit overheidsprogramma’s. Welke dat zijn en hoe hoog die bedragen zijn, hangt af van jouw persoonlijke situaties. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. En als je wilt regelen wij alles omtrent de subsidie aanvraag.

Het palet aan opleidingen en trainingen

Met ons brede palet aan opleidingen en trainingen weet je zeker dat je altijd over de meest actuele kennis en vaardigheden beschikt om jouw werk in te kleuren. En met scholingsvoucher is het ook nog eens financieel heel interessant. Kies je opleiding en meld je aan. Wil je eerst meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Voordat Bjorn via FERVENT kwam werken heeft hij de opleiding Kust-en Zeemanagement gevolgd. Door persoonlijke omstandigheden kon hij deze niet afronden. Na verschillende baantjes kwam hij via een voorlichtingsbijeenkomst bij FERVENT. Inmiddels heeft Bjorn een vast contract gekregen. Benieuwd naar het verhaal van Bjorn? Verder lezen 
    Bjorn
    Datamedewerker
  • Louis Helder

    Louis werkt al weer ruim een jaar tot volle tevredenheid bij Fervent. In de rol van zelfstandig landmeter bij een van onze aangesloten bedrijven verricht hij situatie- en hoogtemetingen, bouwmaatvoering en het scant hij objecten. Louis wilde zich nog verder ontwikkelen en daarom hebben we aangemeld voor een 4-jarige BBL-opleiding landmeetkundige bij het SOMA College. Hiermee kan hij zelfs doorstromen naar een hbo-opleiding.
×

Selecteer hier de afdeling met wie u contact wilt hebben.

×