Geef kleur aan je onderneming

Hoe zorg je ervoor dat je de mensen hebt die kunnen werken met de nieuwste technologie? En hoe blijft je organisatie flexibel zodat je kan inspelen op nieuwe kansen en ontwikkelingen? FERVENT zorgt voor een duurzame inzet van personeel, zowel nu als in de toekomst. Zo ben jij ervan verzekerd dat je altijd de vakmensen met kennis van zaken op de werkvloer hebt die passen bij jouw organisatiedoelstellingen. 

Of je nou de voorkeur geeft aan tijdelijke krachten of juist vast personeel wilt op-, om- of bijscholen: onze dienstverlening is veelzijdig. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden, opleiden en vasthouden van de juiste mensen met een hands on mentaliteit voor banen op mbo- en hbo-niveau in de GEO-branche, bouw- en infrasector. 

Samen geven we kleur aan jouw onderneming!

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen als:

  • strategische partner
  • servicepunt voor al jouw vragen
  • verbinder in de regio
  • SROI-adviseur
  • adviseur duurzame inzetbaarheid
  • persoonlijk opleider
  • partner voor subsidiemogelijkheden

Strategische partner

Wat ons uniek maakt, is onze strategische advisering op het gebied van employability. Hierin stemmen we de kennis en slagvaardigheid van de medewerkers af op de ambities en doelen van jouw onderneming om de organisatiedoelstellingen te behalen.

Eén loket voor al jouw vragen

FERVENT kan iedere uitdaging op het gebied van personeelsmanagement aan. Wij zijn het servicepunt voor werk, opleiden en ontwikkelen. Zo hoef je maar langs één loket voor al jouw personeelsvraagstukken. We kijken altijd naar de lange termijn en bouwen aan duurzame oplossingen waarmee je niet alleen nu, maar ook in de toekomst geholpen bent.

Groot netwerk in de regio

Ons team van enthousiaste medewerkers helpt je graag bij het vinden van de beste oplossing voor jouw personeelsuitdaging. Onze jarenlange ervaring in de GEO-branche, bouw- en infrasector en ons grote netwerk zetten we optimaal in om de juiste oplossing voor jouw onderneming te vinden.

SROI-ondersteuning op maat

Als werkgever is Social Return van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt één van de uitdagingen binnen jouw bedrijf. Wij ontzorgen je graag op dit gebied en helpen je bij het maken van keuzes. Hierin biedt ons projectbureau SROI-ondersteuning op maat. Door zaken anders te organiseren, is het vaak mogelijk bepaalde taken onder te brengen in een Social Return-activiteit. Wij screenen jouw onderneming en creëren ruimte voor een zo goed mogelijke inzet van Social Return.

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid: je komt de term tegenwoordig overal tegen. Maar hoe werkt het precies en wat levert het jou als werkgever op? FERVENT geeft graag antwoord op jouw persoonlijke vragen. Want uiteindelijk gaat het er in de praktijk om dat duurzame inzetbaarheid zich terugbetaalt in concrete resultaten.

×

Selecteer hier de afdeling met wie u contact wilt hebben.

×