Geef kleur aan de toekomst

Onze jarenlange ervaring en groot netwerk zetten wij optimaal in om te komen tot de juiste inzet van werkzoekenden. Dat doen we vooral binnen de wereld van de GEO-branche, bouw- en infrasector. Door onze regionale betrokkenheid en kennis op het gebied van werk, opleiden en ontwikkelen zorgen we ervoor dat werkzoekenden snel een passende baan vinden. Alles gericht op een leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid.

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van:

  • duurzame inzetbaarheid
  • werkfit trajecten
  • leven lang ontwikkelen

Geef jij samen met ons kleur aan de toekomst?

FERVENT is meer dan alleen een detacheringsbureau. Wij denken graag met je mee over een passend traject om werkzoekenden naar een passende baan toe te leiden. Als geen ander weten we dat het vinden van passend werk maatwerk is. Graag gaan wij de uitdaging aan om samen met jou kleur aan de toekomst te geven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Duurzame inzetbaarheid

Op het gebied van duurzame inzetbaarheid zijn wij de juiste partner. We beschikken over een uniek en modulair aanbod dat we op maat aanpassen aan de behoefte van de werkenden en werkzoekenden. Gespecialiseerd zijn wij in de GEO-branche, bouw- en infrasector. Hierin hebben we jarenlange ervaring en een groot netwerk. Daardoor weten we wat er speelt in de branches en waar vraag naar is. Wij spelen in op veranderingen in de markt met onze opleidingen, cursussen en trainingen.

FERVENT hecht veel waarde aan een fit en vitaal welzijn. Een gezonde leefstijl draagt direct bij aan duurzame inzetbaarheid.

Werkfit

Voordat een persoon met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan de slag kan, kijkt onze jobcoach naar zijn/haar privésituatie, uitdagingen en wensen. Daarbij staat het werkfit maken van de werkzoekende centraal. Aan de hand een scan brengen we in kaart of alle voorwaarden aanwezig zijn om goed voorbereid aan het werk te kunnen. Van de gewenste arbeidspositie tot de benodigde dagstructuur; we verliezen geen detail uit het oog tijdens het werkfit traject.

Een leven lang ontwikkelen

Een leven lang ontwikkelen is tegenwoordig van groot belang. Onze jobcoaches ondersteunen werkzoekenden via een persoonlijk traject om te ontdekken waar hun talenten en uitdagingen liggen. Indien nodig bieden we voorschakel- en omscholingstrajecten op maat aan. Samen met de werkzoekende stellen we het carrière pad op. Eenmaal aan de slag houden we vinger aan de pols bij het bewandelen van dit carrière pad. Zo wordt geborgd dat de werknemer zich continu blijft ontwikkelen om duurzaam inzetbaar te blijven.

×

Selecteer hier de afdeling met wie u contact wilt hebben.

×