Training op maat

Kortgeleden mochten we een éé????-????????-éé???? ???????????????????????????????? verzorgen voor Micha die werkzaam is voor Schadenberg Groep. Onze docent Pieter heeft hier, als hogere veiligheidsdeskundige, invulling aan gegeven met een cursus op maat op de werkplek van Micha.

Dit was tevens een uitgelezen moment voor onze accountmanagement stagiair, Wilkor-Jan, om één van zijn studieopdrachten in de praktijk te brengen. Naderhand heeft hij de mogelijkheid gekregen om Micha een aantal vragen te stellen over zijn ervaring ten aanzien van deze coaching. Wij waren namelijk erg benieuwd hoe de coaching hem was bevallen.

Micha: “Recentelijk zijn er extra taken toegevoegd aan mijn werkzaamheden, waaronder het stuk ‘Veiligheidskunde’. Dit was voor mij de reden om mijn kennis op dit gebied te verbreden. Ik heb een ontzettend nuttige dag gehad waarin ik veel heb geleerd. Het mooie van één-op-één coaching is dat er puur aandacht is voor één persoon. De manier waarop de docent de kennis overbracht zorgde ervoor dat hij steeds mijn aandacht had.”

Ik heb een geweldige training gehad van iemand met een schat aan ervaring en kennis’’ aldus Micha.

Wat ontzettend fijn zo’n reactie te mogen ontvangen na afloop van een cursus!

Review

 

Wil je weten welke op maat trainingen FERVENT bij jou passen?

Neem gerust contact met ons op

×

Selecteer hier de afdeling met wie u contact wilt hebben.

×