Traineeship BAG/BGT-WOZ

Ben jij op zoek naar een uitdagend omscholingstraject? Met het Traineeship BAG/BGT-WOZ zet je een eerste stap naar een carrière in de wereld van de Geo. Een traject waarbij je begint in een volwaardige (starters-)functie en daarnaast een opleiding volgt om uiteindelijk door te groeien in het vakgebied.

Als Trainee BAG/BGT medewerker kan je nauwkeurig werken, beschik je over ruimtelijk inzicht en ben je verder een communicatief vaardige teamplayer. Jij bent de verbindende schakel tussen interne- en externe partijen. Je neemt graag initiatieven en bent iemand die oplossingsgericht werkt. Daarnaast heb je mbo werk- en denkniveau en affiniteit met Geo-ICT en topografie. In deze functie houd je je onder andere bezig met het verwerken en beheren van gegevens van adressen en geometrie (of meetkunde) van gebouwen. Deze moeten te allen tijde actueel zijn.

BAG

Als BAG medewerker krijg je veel te maken met het verwerken van mutaties van gegevens. Deze moeten op de juiste wijze verwerkt worden in de basisregistraties. Hiervoor moet je vaak schakelen met interne – en externe partijen. Het is daarom van belang dat je graag initiatieven neemt en oplossingsgericht kunt werken.

In de BAG vormen de verblijfsobjecten en de panden de basis van de WOZ. Het koppelen van de BAG objecten aan de WOZ is een belangrijke stap. Tijdens dit traineeship ga je leren hoe de basisregistraties samenhangen met de WOZ.

BGT

De BGT staat voor Basisregistratie Grootschalige Topografie. Een digitale kaart van Nederland waarop alle objecten zoals onder andere wegen, kunstwerken (viaducten, tunnels en taluds) , gebouwen en natuur zijn vastgelegd. Deze kaart bevat veel details zoals je die in de wereld om je heen ook ziet. Je leert om mutaties te verwerken via luchtfoto’s van een bepaald gebied. En vervolgens moet je deze in kaart brengen. Dit noemen we dan fotokarteren.

Met jouw werk zorg je dat de ingewonnen geo-data verwerkt wordt in de gemeentelijke systemen. Kortom, met deze functie vervul je een belangrijke rol in het meebouwen aan het stelsel van basisregistraties.

Traineeship Fervent:

  • Werken en leren bij de beste bedrijven
  • Interne opleiding zonder kosten
  • Persoonlijke coaching & begeleiding
  • Salaris vanaf de eerste werkdag
  • Branche erkende certificaten
  • Mogelijkheid tot vast contract

Tijdens het Traineeship BAG/BGT-WOZ volg je onder andere de modules van de Opleiding BAG-BGT.

 

Wil jij weten of het Traineeship BAG/BGT-WOZ iets voor jou is?

Informeer naar de mogelijkheden

×

Selecteer hier de afdeling met wie u contact wilt hebben.

×