Terugblik op 2019 en een voorschot op 2020.

We kijken terug op een fantastisch mooi 2019. Een jaar waarin Fervent gestaag doorgroeide en we voorbereidingen troffen voor allerlei nieuwe producten en diensten. Innoveren ligt aan de kern van ondernemen. Daarom blijven we ook in 2020 onszelf verder ontwikkelen in HRM en HRD. Fervent werkt in uw voordeel met maximale employability in de Bouw & Infra.

2020 wordt het jaar waarin wij volop inzetten op het thema Duurzame Inzetbaarheid en Vitaliteit! Fervent Actief is de naam waaronder wij dit breed gaan uitrollen. Houd hiervoor www.fervent-actief.nl en onze socialmedia in de gaten. Ontdek in onze workshops hoe vitaliteit op alle fronten de beste garantie biedt voor continuïteit. Zo werken we samen aan een duurzame inzetbaarheid in de toekomst!

Om het nieuwe jaar goed te beginnen, krijgt u van ons deze handige bureaukalender. Zo heeft u alle data van bijvoorbeeld bouwvak en feestdagen overzichtelijk op een rijtje.

 

 

Ook benieuwd hoe vitaliteit voor uw organisatie gaat werken? Of hoe u de vraagstukken rondom duurzame inzetbaarheid invult? We helpen u graag bij deze kwesties en al uw andere personeelsvragen. Zullen we direct een datum prikken?

We wensen u feestelijke dagen en een fervent 2020!

Kerstbericht Fervent

×

Selecteer hier de afdeling met wie u contact wilt hebben.

×