Maatregelen coronavirus

Er zijn de afgelopen dagen in binnen- en buitenland verder aangescherpte maatregelen getroffen rondom de uitbraak van het Corona virus. Wij geven hier gehoor aan door onze collega’s, relaties van collega’s en jullie als klant te beschermen tegen besmetting met dit virus.

Dat betekent dat wij per direct zoveel mogelijk afspraken digitaal en telefonisch afhandelen, ons kantoor in Leek gesloten is en de collega’s thuis werken. Wij zijn hier goed op ingericht en zijn derhalve tijdens kantooruren gewoon telefonisch bereikbaar.

Uiteraard proberen we de impact op doorlopende werkzaamheden te minimaliseren.


Impact op Fervent Werk

Voor onze werkzaamheden met betrekking tot werving & selectie, uitzenden en detacheren betekent dit dat kennismakings- en sollicitatiegesprekken, overleggen met opdrachtgevers en alle andere gesprekken zoveel mogelijk telefonisch of per videocall worden gehouden.

 

 

 


Impact op Fervent Opleiden

Voor onze werkzaamheden op het gebied van opleidingen en cursussen houdt dit in dat alle geplande cursussen en opleidingen en de open inschrijvingen tot nader order zijn opgeschort. We zijn volop bezig hier alternatieve oplossingen en nieuwe data voor te vinden.


Welke maatregelen nemen we nog meer?

Alleen bij uitzondering vinden fysieke afspraken plaats waarin we samen nadenken over de te nemen maatregelen zoals het vermijden van fysiek contact onderling.

Daarnaast nemen wij ook de volgende maatregelen:
• Wij schudden geen handen meer;
• Wassen onze handen regelmatig met zeep;
• Bij verkoudheids- of griepverschijnselen annuleren wij onze fysieke afspraken.

Mocht er iets wijzigen omtrent de regelgeving, dan mag u ervan uitgaan dat wij u hierover tijdig informeren.

Alvast bedankt voor uw begrip en denk aan elkaar.

×

Selecteer hier de afdeling met wie u contact wilt hebben.

×