Herhaling Bedrijfshulpverlening (BHV)

Om als bedrijf aan de wettelijke eisen rond bedrijfshulpverlening te te voldoen, moeten de bedrijfshulpverleners binnen je bedrijf ieder jaar opnieuw een BHV training volgen. In deze ‘opfris-training’ worden de reeds geleerde handelingen herhaalt en worden nieuwe inzichten geleerd.

De Arbowet (artikel 22) verplicht iedere werkgever tot het organiseren van bedrijfshulpverlening als een uitvloeisel van algemene verplichting tot arbozorg. Snelle en deskundige hulp kan persoonlijk leed beperken en in veel gevallen schade voorkomen. Er is dus alle reden om eens per jaar deze zaken grondig door te nemen.

De ‘opfris’ training

In het eerste deel van de training wordt opnieuw aandacht besteed aan het in leven houden van het slachtoffer en om verslechtering van zijn/haar toestand te voorkomen door eerste hulp te verlenen. Je leert om een inschatting te maken van het probleem, om vervolgens de juiste hulp te kunnen bieden.

Tijdens het tweede deel leer je nog een keer een brand te bestrijden en het alarmeringssysteem in gang te zetten en te coördineren.

Doelgroep

Deze training is voor bedrijven die hun medewerkers de jaarlijks verplichte opfris-training willen geven. Voor deze training is een eerder behaald BHV-certificaat vereist.


Duur en resultaat

Deze training neemt 1 dag in beslag. Na afloop wordt het officiële BHV certificaat met een jaar verlengd.


Locatie

De training kan zowel ‘In Company’ worden gegeven als bij ons op kantoor in Leek worden gevolgd.


Investering

Vraag een offerte op maat aan via opleidingen@fervent.nl


Aanmelden

Je kunt je als bedrijf aanmelden via het inschrijfformulier. Zodra wij deze hebben ontvangen nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met je op.

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met Appie Jaarsma via opleidingen@fervent.nl of 0594-58 13 24.

Let op: het is helaas niet mogelijk om je individueel in te schrijven voor deze training.


Cursusdata

×

Selecteer hier de afdeling met wie u contact wilt hebben.

×