Meet our team!

Op 28 februari 2022 is onze stagiair Wilkor-Jan gestart op ons kantoor in Leek. Hij heeft in korte tijd aardig zijn weg weten te vinden bij FERVENT.

Wilkor-Jan is een gedreven student die de opleiding Junior Accountmanager volgt aan het Menso Alting College in Groningen. Vorig jaar heeft Wilkor-Jan zijn TL diploma behaald. Hij wil graag Journalistiek of Facility Management studeren na deze opleiding en heeft de ambitie om bij Het Waterschap te gaan werken. Nét als zijn vader! Het komende half jaar is hij op de maandag en dinsdag aanwezig op het kantoor in Leek. Wilkor-Jan vindt het belangrijk om iets voor anderen te kunnen betekenen en is geïnteresseerd in de geschiedenis. Ook vindt hij het leuk om met vrienden en familie te zijn.

Wilkor-Jan: ‘’ Ik heb het erg naar mijn zin bij FERVENT en verwacht dat het komende half jaar voorbij vliegt. De theorie die ik op school krijg kan ik hier in de praktijk uitvoeren. Daarnaast leer ik ook veel van de geo, bouw- en infrasector. Ik krijg goede begeleiding en kan hier veel taken uitvoeren‘’.

Wie weet spreek je Wilkor-Jan wel een keertje! Tot snel?

×

Selecteer hier de afdeling met wie u contact wilt hebben.

×