Meet our team!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De oplettende Fervent volger was het misschien al opgevallen; niet één, maar twee nieuwe gezichten mochten we afgelopen periode binnen ons team verwelkomen. Sinds juli dit jaar is Jeannette bij Fervent begonnen in de functie van HR-adviseur/recruiter. We wilden haar eigenlijk fotograferen nadat de make-over van het kantoor in Leek helemaal afgerond is….maar dat houden jullie nog tegoed!

En eerlijk is eerlijk, wij vonden dat het frisse groen op de achtergrond haar prima staat!

Jeannette heeft veel ervaring opgedaan in de zorg en dan wel in uitdagende functie als ambulanceverpleegkundige (i.o.). Vandaar dat Jeannette, ondanks de dagelijkse hectiek, haar hoofd altijd koel weet te houden! Geen bouwplaats is haar te gek en in ieder vraagstuk ziet Jeannette een uitdaging.

Jeannette: “Naast mijn functie als verpleegkundige in het ziekenhuis ben ik veel aanwezig op kantoor of onderweg met mijn marketing collega Sabine om de Fervent toppers te bezoeken. Ik voel me trots als ik zie welke mooie en bijzondere projecten ze neerzetten! Vooral de combinatie van het werken en leren is hetgeen wat Fervent anders maakt. Onze medewerkers zie je door de opleidingen groeien in hun functies en zelfs uiteindelijk doorstromen naar een vaste baan. Dat is het mooie van Fervent.”

Heb je bijvoorbeeld een vraag over een vacature of een opleiding? Neem gerust contact op met Jeannette, ze helpt je graag verder!

 

 

×

Selecteer hier de afdeling met wie u contact wilt hebben.

×