NIEUW: Klassikale GIS en Geo-informatie cursussen

Wilt u de onderliggende theorie van GIS kennen? Wilt u leren hoe u een ruimtelijke database in elkaar kunt zetten? Of hoe u zelfstandig analyses kunt uitvoeren? Binnenkort gaat Fervent van start met het aanbieden van een praktijkopleiding Assistent Landmeter – Geo Inwin Operator en praktische cursussen in ArcGIS of Open Source.

De GIS en Geo-informatie cursussen en vakken zullen bij ons op locatie verzorgd worden. Iedere cursus wordt tijdens en na afloop met de deelnemers geëvalueerd. Wij hechten namelijk veel waarde aan de kwaliteit van onze cursussen. We vinden het belangrijk dat de deelnemer met vertrouwen het geleerde in de praktijk kan brengen.

Houd de website in de gaten voor de startdata van de trajecten. Meer informatie volgt na de bouwvak!

Maatwerk

Fervent heeft veel ervaring in het verzorgen van opleidingstrajecten bij diverse klanten. Wij kunnen daarom het opleidingsaanbod specifiek op uw situatie of uw bedrijf afstemmen. We verzorgen dus altijd maatwerk!

Binnenkort meer!

Binnenkort volgt hierover meer informatie. Houd onze website dus in de gaten!

Mocht u al geïnteresseerd zijn in het volgen van een cursus in de GIS of GEO-informatie, of wilt u hier alvast meer informatie over ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0594-58 13 24 of mail naar info@fervent.nl.

×

Selecteer hier de afdeling met wie u contact wilt hebben.

×