Geslaagde start 3-daagse opleiding tot Beroeps-verkeersregelaar

Binnen de branche van beroeps-verkeersregelaars bestaat een grote vraag naar nieuwe kandidaten. Fervent draagt hier graag haar steentje aan bij door de opleiding tot beroeps-verkeersregelaar te organiseren.

Afgelopen woensdag is voor de eerste keer de 3-daagse opleiding tot beroeps-verkeersregelaar gestart. De eerste lesdag stond in het teken van de theorie en in groepsverband werden alle onderdelen van het vak doorgenomen. De docent heeft alle kandidaten goed voorbereid op het theorie-examen, welke na een goed verzorgde lunch werd afgenomen.

Tijdens de tweede lesdag gingen de kandidaten in de praktijk aan de slag. Op een kruising in de stad Groningen werd fanatiek geoefend en heerste er een relaxte sfeer. Dag drie stond ’s ochtends in het teken van herhaling en wederom oefenen, zodat de puntjes op de i gezet konden worden voor de praktijkexamens welke ’s middags werden afgenomen. In het bijzijn van de politie gingen de examens vanaf 13.00 uur van start. Deze examens werden afgenomen op de kruising Trompsingel-Trompstraat te Groningen en aan de hand van foto’s werden de kandidaten in opperste concentratie vastgelegd.

Alle geslaagden van harte gefeliciteerd en veel succes met jullie nieuwe loopbaan!

 

×

Selecteer hier de afdeling met wie u contact wilt hebben.

×