Ook FERVENT is lid van GIN

Fervent en Geo-informatie NederlandFERVENT is lid geworden van Geo-informatie Nederland! Geo-informatie Nederland (GIN) is een onafhankelijke beroepsvereniging van geo-professionals, die zich actief inzet door onder andere bijeenkomsten te organiseren en een kennisplatform te creƫren.

GIN is de plek waar vakmensen vanuit de overheid, het bedrijfsleven, het onderwijs en wetenschap elkaar ontmoeten. De vereniging stimuleert hun leden om kennis te delen en over te dragen, om zo de positie van het vakgebied geo-informatie te versterken.

Door lid te zijn geworden van Geo-informatie Nederland kunnen we samen nog meer mensen enthousiast maken voor de GEO-sector.

Eerste bijeenkomst Geo-informatie Nederland

Komende maandag 13 februari organiseert Geo-informatie Nederland in regio noord een bijeenkomst over Digital Twins. Ingenieursbureau MUG in Leek is de gastheer en zal aan de hand van een aantal Digital Twin projecten, waarbij zij betrokken zijn, uitleg geven over de materie.

Ook Future Insight, de Gemeente Groningen en Kavel 10 delen hun kennis over 3D Digital Twin.

Daarnaast is er aandacht voor de opleiding Geo Data & Design. Om verjonging in de branche te stimuleren zijn er diverse studenten aanwezig van het Zone College en trainees van Geo2Meet. Ze zullen korte pitches geven over de opleiding en hoe ze het ervaren.

FERVENT is uiteraard ook aanwezig, wij hebben er zin in!

×

Selecteer hier de afdeling met wie u contact wilt hebben.

×