Fervent nu ook aangesloten bij GeoBusiness Nederland.

Fervent is vanaf vandaag aangesloten bij GeoBusiness Nederland. Hiermee kunnen wij ons dienstenaanbod uitbreiden met betrekking tot geo-informatie en -technologie, om u ook op dit gebied van dienst te kunnen zijn!

GeoBusiness biedt al meer dan 10 jaar een platform voor samenwerking tussen haar leden en andere bedrijven, overheidsorganisaties, maatschappelijke organisaties, brancheorganisaties en onderzoek-, onderwijs- en wetenschapsinstellingen.

Als lid van GeoBusiness Nederland maakt Fervent deel uit van een geweldig netwerk van bedrijven die actief zijn op het gebied van geo-informatie en -technologie. Dit netwerk zorgt ervoor dat kennis en ervaringen worden uitgewisseld. Dit biedt Fervent veel kansen, samenwerking op het gebied van innovatie, een krachtige stem op het gebied van belangenbehartiging en toegang tot Nederlandse en internationale bedrijven, overheden, organisaties, beleidsmakers en politici.


Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat Fervent voor u kan betekenen op het gebied van scholing en arbeidskansen in de geo-informatie en -technologie? Of zou u hier meer informatie over willen ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0594-58 13 24 of mail naar info@fervent.nl.

×

Selecteer hier de afdeling met wie u contact wilt hebben.

×