Steun je sportvereniging door een cursus te volgen!

26 november 2019

Een cursus volgen waarbij je ook nog eens je sportvereniging steunt, kan dat? Bij Fervent wel! Door deel te nemen aan de Fervent Clubactie verdien jij met het volgen van een cursus mooie prijzen voor je sportvereniging.

Bij Fervent staat bewegen en sporten hoog in het vaandel. Dit proberen we te ondersteunen door het sponsoren van verschillende sportverenigingen en sportevenementen. Om dit nog verder uit te breiden komt Fervent nu met de Fervent Clubactie. Deze actie is opgezet in samenwerking met Voetbal Friesland en is bedoeld voor sportverenigingen, haar leden, sponsoren en supporters. Door deel te nemen aan deze actie kun je door middel van het volgen van een cursus mooie Sportartikelen Pakketten winnen voor je voetbalvereniging met een waarde tot wel €500,-.

Maar hoe neem je deel aan deze actie?

Om deel te nemen aan deze actie vragen we je vereniging om samen te werken met Fervent, om op jouw club een cursus of verschillende cursussen voor de leden, sponsoren of supporters te organiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een cursus BHV, EHBO, VCA of een van onze vele andere cursussen.

Wanneer we een cursus organiseren waaraan minimaal 15 betalende deelnemers meedoen, dan verdien je daarmee een Sportartikelen Pakket ter waarde van €250,-. Als het aantal deelnemers toeneemt tot 25 of meer dan, verhogen we dit bedrag zelfs naar €500,-!

Daarnaast is er ook nog de speciale Voetbal Friesland-Fervent actie. Bij deze actie kun je door middel van het volgen van een cursus een AED apparaat met toebehoren verdienen voor je sportvereniging. Wil je kijken of je hiervoor in aanmerking komt? Vraag dan naar onze voorwaarden!

Deelnemen aan de Fervent Clubactie?

Wil je deelnemen aan de Fervent Clubactie of heb je hier nog vragen over, neem dan gerust contact met ons op via opleidingen@fervent.nl (o.v.v. Fervent Clubactie) of bel ons op 0594 58 13 24.

 

Flyer Fervent Clubactie met Voetbal Friesland Magazine

×

Selecteer hier de afdeling met wie u contact wilt hebben.

×