Eigen praktijkopleidingslocatie voor Fervent

LEEK – Sinds kort heeft Fervent de beschikking over een eigen praktijkopleidingslocatie voor het verzorgen van praktijktrainingen in de Bouw & Infra. Daarnaast kunnen op deze locatie ook de examens met betrekking tot de cursussen en opleidingen worden afgenomen. 

Om de kwaliteit en mogelijkheden van onze Bouw- en Infra-opleidingen verder uit te kunnen breiden, heeft Fervent vanaf heden de beschikking over een eigen praktijkopleidingslocatie. De locatie is onderverdeeld in meerdere beroepssegmenten van de Bouw & Infra. Op de locatie zullen alle praktijktrainingen richting de Bouw en Infra worden gehouden.

Hiernaast een impressie van de voorzieningen voor de GWW-opleidingen met een groot zandbed en alle benodigde materialen en hulpmiddelen om de trainingen uit te voeren. Op deze locatie zullen alle praktijktrainingen richting de GWW worden gehouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het leggen van buizen en leidingen, legpatronen en -technieken voor straatwerk, het op hoogte brengen van de ondergrond en het ingraven en aansluiten van putten. Daarnaast is er bij de locatie ook de beschikking over een veld waar het maatvoeren en uitzetten kan worden geoefend en geëxamineerd.

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze nieuwe locatie? Of ben je opzoek naar een opleiding of cursus richting de Bouw & Infra? Kijk dan snel in ons opleidingenoverzicht.

Mocht je meer informatie willen over onze opleidingen en cursussen, of hoe we jou of je bedrijf kunnen helpen met scholing? Neem telefonisch contact met ons op via 0594-581324 of mail je vraag naar opleidingen@fervent.nl.
Uiteraard kun je ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!


 

 

 

Impressie afdeling GWW

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze opleidingen en traineeships. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

×

Selecteer hier de afdeling met wie u contact wilt hebben.

×