Bouwloopbaan - Advies bij het maken van de juiste loopbaankeuze!

Bij Fervent kunt u terecht voor advies over uw loopbaanontwikkeling. Alle mensen in de bouw hebben, volgens de huidige cao bouwnijverheid, recht op begeleiding in een loopbaantraject. Bouwloopbaan is een bedrijfstakvoorziening voor iedereen die werkt volgens de cao voor de bouwnijverheid. Het zorgt voor meer arbeidsplezier in een gezonde en motiverende werkomgeving. 

Nadat je je aanmeldt, gaan we in gesprek en zoeken we samen naar de beste opleiding. Dat doen we, wanneer jij dat wilt, in overleg met jouw werkgever, aangezien onze ervaring is dat dit het loopbaanperspectief bevordert. Maximaal één keer in de vijf jaar mag een werknemer zich aanmelden voor een loopbaantraject. Werknemers van elke leeftijd, elk niveau, met of zonder diploma kunnen zich aanmelden voor het loopbaantraject. Deelname aan een loopbaantraject is vrijwillig. Een loopbaantraject kan ook gevolgd worden wanneer iemand werkloos is geraakt. Bij de laatste werkgever moet dan wel volgens de CAO voor de Bouwnijverheid gewerkt zijn.

Wat zijn de voordelen voor u als werkgever? Door een werknemer te laten werken aan zijn eigen loopbaan blijft hij gemotiveerd aan het werk. Investeren in uw werknemers verkleint de kans dat hij of zij ontslag neemt, gedemotiveerd raakt of zelfs arbeidsongeschikt raakt. Dat kan u als ondernemer veel kosten besparen. Duurzame inzetbaarheid van werknemers kan gerealiseerd worden via Bouwloopbaan Bouw & Infra.

Kosten
Het advies en de begeleiding zijn gratis. Bouwloopbaan betaalt vaak mee aan opleidingen die voortkomen uit het advies. Tevens wordt er van de werkgever en de werknemer een bijdrage gevraagd. De hoogte van deze bijdrage is afhankelijk van het traject en kan per deelnemer verschillen.


Vragen of meer informatie? (cursus of opleiding)

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen betreffende het loopbaan advies, neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0594 – 58 13 24 of mailen via info@fervent.nl. U kunt ook handig gebruikmaken van het contactformulier op onze contactpagina. Wij helpen u graag verder!

Bouwloopbaan

×

Selecteer hier de afdeling met wie u contact wilt hebben.

×